Kozmetične nege telesa

Kozmetična nega telesa blato

Nega s samosegrevajočim puščavskim blatom

Desert Heat Cooper Body Wrap

Ovijte se v naravno bogastvo rdečih alg in zlatega blata iz arizonske puščave, obogatenega z bakrom, magnezijem in cinkom. Ko bodo hranilni minerali prodirali v kožo boste začutili, kako se vsak del vašega telesa sprošča in kako izginja utrujenost. Prijetno topla, blaga in peneča obloga bo odpravila še zadnje sledi stresa in počutili se boste prerojeno.

Aromatično blato za razstrupljanje

Therapeutic Moor Mud Wrap

Tisočletja znani zdravilni učinki črne magme sproščajo mišice, blažijo bolečine, spodbujajo prekrvavitev in odpravljajo stres. Toplo aromatično blato, ki vam ga terapevt/ka nanese na celotno telo, je bogato z naravnimi vitamini in encimi. Nega z blatom je priporočljiva zlasti za vse s kroničnimi bolečinami v mišicah, revmatičnimi obolenji, športnimi poškodbami pa tudi za tiste, ki so močno izčrpani.

Nega za obnovo kože in preoblikovanje telesa

Stem Cells Phyto Elite®

Prvovrstna nega omogoča popolno pomladitev telesa, saj raztopi nezaželene maščobne in celulitne obloge, zmanjša uvelost ter popravi poškodbe, nastale zaradi sonca. Piling odstrani odmrle celice, aktivne sestavine pa preoblikujejo telo in obnovijo kožo. Vaša koža bo po negi prepojena z učinkovinami proti staranju in z naravnimi matičnimi celicami rajskih plodov, kot so argan, gabez, zelena kava, avokado ali karitejevo maslo.

Intenzivna anticelulitna nega

Intensive Anti Cellulite treatment

Edinstvena nega zmanjšuje celulit, deluje shujševalno in dobrodejno vpliva na tonus kože. Spodbuja naravno sposobnost telesa, da topi maščobo, povečuje delovanje metabolizma in preprečuje zastajanje vode. Žlahtna stoodstotna zelena kava, bogata s klorogensko kislino, polisaharidi, proteini in eteričnimi olji, gladi strukturo kože ter tako učinkovito zmanjšuje nastajanje celulita in odpravlja videz pomarančne kože.

Masseur,Doing,Massage,On,Woman,Body,In,The,Spa,Salon.
Kozmetična nega telesa antiage

Inovativna antiage nega telesa – Tropski Pobeg

Tropical Escape Papaya – Pineapple Wrap

Nega za telo s papajo in ananasom vsebuje naravne maščobe, kalcij, visoko koncentracijo vitamina A, izvlečke granatnega jabolka in druge sestavine proti staranju. Hkrati pa se učinkovito bojujejo proti posledicam čezmernega sončenja. Kolagenski polipeptidi vašo kožo gladijo, elastinski pa jo učvrstijo. Ko bo kremasta zmes ovila vaše telo, se boste znašli v čudoviti tropski oazi. Koža je izdatno nahranjena in z opazno manj gubami.

Nega za sijočo in čvrsto kožo po vsem telesu

Lumafirm® body firm & Glow

Nega temelji na enkratni kombinaciji učinkovin proti staranju in za bolj sijočo polt – sirku, sojinih proteinih in morskemu elastinu. Učinkovite naravne sestavine kožo napnejo, a jo tudi naredijo mehko in sijočo. Nega je idealna izbira za takojšnjo učvrstitev, oblikovanje, posvetlitev in nadzor pigmentacije po telesu. Z njo boste učvrstili uvelo kožo, ji vrnili sijaj, ob tem pa dosegli tudi takojšen učinek liftinga.

Razstrupljanje telesa z morskimi algami

Hydra-Sea Seaweed Wrap Tretment

Izjemna terapevtska obloga z morskimi algami, ki vsebuje najboljše francoske morske alge, razstruplja in reminalizira suho, izčrpano kožo. Alge odpravljajo stres in pomagajo odplakniti strupe. Koža je po negi mladostna, prenovljena in navlažena. Odlična izbira tudi za začetek anti-celulitnega programa.

Hitra pomirjujoča nega za telo

Express Relief Lily Wrap Treatment

Vodna lilija hladi in desenzibilizira, zeleni čaj in kamilica pa odpravlja nevšečnosti, ki nastanejo na koži po izpostavljenosti soncu. Profesionalna nega zagotavlja takojšnje olajšanje, kožo blaži, hladi in sprošča ter zmanjša težave, ki se na njej pojavljajo po sončenju.

shutterstock_657597430-scaled
Suho krtačenje telesa

Pomlajevalna nega telesa

Cactus & Agave Vita-Repair Body Wrap

Opojna mešanica izvlečkov kaktusa, modre agave, indijske fige in betakarotena poživi telo, um, tudi razpoloženje. Po temeljiti tehniki suhega krtačenja nanesena obloga poskrbi za globinsko nego kože in ji zagotovi protivnetne ter obnavljajoče učinke, zmanjša pa tudi suhost in grobo strukturo.

Nega za učvrstitev uvele in povešene kože

Crepe No More De-Aging Body Wrap

Antioksidantna nega za telo zagotavlja nepričakovane učinke pri odpravljanju vidnih znakov staranja telesa. Začne se s tehniko suhega krtačenja, nadaljuje pa z oblogo, ki občutno zmanjša zaloge maščob in izboljša teksturo kože (polna morskega kolagena, hialuronske kisline in izvlečkov sadnih semen Longana). Vaša koža ni več ohlapna, pridobi enakomerno teksturo, prebudi pa se tudi metabolizem vaših celic.

Piling z algami za svilnato gladko kožo

Silky Skin Body Scrub With Micronized Seaweed

Nežno, a globinsko očisti nečistoče, odmrle celice in kopičenje sebuma. Na vašo kožo pa piling, obogaten z algami, deluje tudi razstrupljevalno. Gladi suhe, grobe predele in razkrije svilnato kožo. Piling je primeren za vse tipe kože. Pevonia vam ga priporoča zlasti pred serijo telesnih neg.

Terapevtska masaža za hitro pomoč z morskim magnezijem

Marine Magnesium Therapeutic Massage

Ciljno naravnana masaža zagotavlja takojšnjo olajšanje v primeru napetih, bolečih mišic ali vnetih sklepov. Temelji namreč na učinkih visoko koncentriranega, čistega in naravnega magnezija iz francoskega morja. Masaža lajša bolečine in utrujenosti, zmanjšuje krče in vnetja ter pripomore k odpravljanju stresa.

Young,Woman,Having,Body,Scrubbing,Procedure,With,Sea,Salt,In