O hotelski kozmetiki

Hotelska kozmetika našega podjetja je skrbno izbrana, premišljeno načrtovana in izdelana v skladu z najstrožjimi varnostnimi merili ter standardi za ljudi in okolje. Vsi izdelki so 100-% izdelani v Italiji.

V sodelovanju s priznanimi podjetji s področja hotelske kozmetike se popolnoma prilagodimo željam strank in jim ponudimo širok izbor izdelkov.

Kakovostne formule tekočin s sestavinami naravnega izvora so predstavljene v prefinjeni embalaži, ki je okolju prijazna, biorazgradljiva in potrjena s svetovno priznanimi certifikati.
Zastopamo priznanega italijanskega proizvajalca hotelske kozmetike Marie Danielle. Zgodovina podjetja Marie Danielle sega v zgodnja sedemdeseta leta prejšnjega stoletja. Zgodba se je začela povsem naključno, ko je ustanovitelj podjetja svojim strankam – hotelirjem predstavil svoj prvi izdelek. Ta je bil inovativen, preprost, a za hotele nadvse pomemben. To je bil trak za čiščenje čevljev.

V več kot štiridesetih letih svojega delovanja in razvoja je postalo vodilno podjetje na področju proizvodnje hotelske kozmetike. Za razvoj podjetja Marie Danielle je bila zelo pomembna postavitev lastnih laboratorijev, oblikovalskega studia in proizvodnje za polnjenje kozmetičnih izdelkov.

Na ta način skupaj uspevamo in se popolnoma prilagodimo željam strank ter ponudimo širok izbor izdelkov.
Z nenehnim izobraževanjem in raziskovanjem nudimo svojim strankam izdelke, ki sledijo svetovnim trendom.

Zelena odgovornost

Z vsemi svojimi aktivnostmi je Marie Danielle sodobno družbeno odgovorno oziroma trajnostno naravnano podjetje, ki vse vidike trajnosti uspešno vključi v svoje poslovne procese.