O nas

vrata

Panmari d.o.o.

Smo sodobno, inovativno in strateško usmerjeno podjetje. Strokovnost, skrb za stranke in celovit pristop so nam na prvem mestu. Dolgoročno sodelovanje, osebni pristop in zadovoljstvo strank so naše vodilo že od samega začetka.

Naši začetki segajo v leto 2009. Takrat smo kot zastopniki svetovno priznane blagovne znamke Pevonia za področje petih držav z jasno vizijo in dobro zastavljenim konceptom Pevonie v svetu wellnessa postavili trdne temelje razvoja našega podjetja. Z nenehnim izobraževanjem na področju kozmetike in wellnessa, tako doma kot v tujini, smo v nekaj letih postali vodilno podjetje za dobavo wellness kozmetike. Danes smo dobavitelj ključnim wellnessom na domačih tleh.
Strast do kozmetike in strateško širenje sta nas pripeljala do novega segmenta podjetja, hotelske kozmetike. Ponosni smo, da smo dobavitelj največjim slovenskim hotelskim verigam in z zadovoljstvom ustvarjamo personalizirane zgodbe tako za posamezne kot butične hotele.
Kot zagovorniki celovitega pristopa je naše podjetje danes ponudnik tudi hotelske in wellness opreme. Veliko zadovoljstvo nam je sodelovati v novih inovativnih projektih ter pri prenovi tradicionalnih in že uveljavljenih hotelov.

Kreativno in predano delo, kakovostni izdelki ter nenehno izobraževanje na področju kozmetike, wellnessa in opreme z odlično vpeljanim operativnim sistemom komunikacije in dobave je celota, ki nam omogoča fleksibilno, hitro in učinkovito poslovanje.